Åpen visning av vår toppleilighet torsdag 2. november kl. 17-18

Åpen visning av vår toppleilighet torsdag 2. november kl. 17-18

Nå viser vi frem vår moderne toppleilighet med flotte kvaliteter ute som inne. Her kan du lene deg godt tilbake og nyte den fantastiske utsikten utover Sortlandsundet. Ikke nok med det. Du får også  innglassede balkonger, 3 soverom, to bad og innendørs parkering i parkeringskjeller. Denne muligheten får du nok ikke tilbake.

Kjempenhøy har en helt super beliggenhet med sin nærhet til Sortlandsundet. Flotte kvaliteter er en selvfølge – fra gulv til tak, og ute som inne. Her bor du i grønne omgivelser med nærhet til sjø, butikker, kulturhus, byens severdigheter og et godt servicetilbud. 

Kjempenhøy er et godt sted å bo – i alle livets faser. Her får du den gode følelsen av å ha kommet hjem.

Velkommen skal du være på visning!

For informasjon og påmelding
Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917

MELD DIN INTERESSE HER

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.