Kjempenhoy-visualiering stue utsikt mot hav

Utvid sesongen med innglassede balkonger

UTVID SESONGEN MED INNGLASSEDE BALKONGER

Lyset, utsikten og solgangen blir tatt godt vare på gjennom store vinduer og generøse innglassede balkonger. Det lages lune soner på bryggetorget, på lekeplassen og grøntarealene som vender oppover på tomta.

Arkitektene har klart å spille på lag med naturen slik at styrkene ved plasseringen forsterkes og svakhetene dempes. De har plassert de fire husene slik at alle får kontakt med marinaen, bryggetorget og lekeplassen. Det lages krysningspunkter som skal bidra til å forsterke det sosiale felleskapet på Kjempenhøy.

Ditt nye favorittsted

De innglassede balkongene blir fort ditt nyefavorittsted da bruksmulighetene er så mange. Her kan du tilbringe tiden hele året og nyte den fantastiske utsikten gjennom alle årstider.